Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcelona12345 yongen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Gek verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng is nu in balbezit. Cheng passt de bal zonder na te denken. Chew rent richting de bal. Chew haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hock bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheah verovert de bal door een tackle van achteren. Cheah probeert naar een medespeler te passen. Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ban passt de bal met de wreef. Yeo is nu in balbezit. Gek verovert de bal door een tackle van achteren. Voon onderschept slim de pass. Voon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gek verovert de bal door een tackle van achteren. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ban de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... Kannan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelona12345 - yongen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona12345 46%, yongen 54%.
fc barcelona12345 - yongen 0:1

49e minuut.
Heng kopt de bal weg. Inworp. Ganase zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Choy bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Choy zijn tegenspeler op de grond. Chew wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

54e minuut.
Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hock onderschept slim de pass. Hock geeft een hoge lob. Ganase rent richting de bal. Ganase schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Yeo kopt de bal weg. Prakash is nu in balbezit. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelona12345 - yongen 0:2

82e minuut.
Tai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yeo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chew is nu in balbezit. Chew geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona12345 50%, yongen 50%.
fc barcelona12345 - yongen 0:2