Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huanghongxun fc barcelona12345
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


13e minuut.
Soon geeft de bal voor. Kannan rent richting de bal. Soon verovert de bal door een tackle van achteren. Soon draait met de bal, schiet en ... Boon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Munisamy geeft de bal voor. Gek kopt de bal weg. Klungelig pakt Vairavan de bal. Cheng rent richting de bal. Cheng draait met de bal, schiet en ... Ngan bokst de bal weg.

30e minuut.
Yeoh verovert de bal door een tackle van achteren. Yeoh passt de bal zonder na te denken. Soon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Soon probeert naar een medespeler te passen. Kee rent richting de bal. Prakash is nu in balbezit. Kee verovert de bal door een tackle van achteren. Kee draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huanghongxun - fc barcelona12345 1:0

44e minuut.
Ngan trapt de bal weg van het doel. Gek kopt de bal weg. Cheng is nu in balbezit. Cheng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
huanghongxun - fc barcelona12345 1:1

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ngan niet meer kan verder spelen. Ling komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huanghongxun 55%, fc barcelona12345 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
huanghongxun - fc barcelona12345 1:1

51e minuut.
Heng geeft een lange en hoge pass. Seah bereikt de bal nog maar net als eerste. Seah speelt de bal door. Cheng rent richting de bal. Cheng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huanghongxun - fc barcelona12345 1:2

77e minuut.
Samivelu onderschept slim de pass. Samivelu probeert naar een medespeler te passen. Chew rent richting de bal. Chew haalt uit met een fantastische trap. Cheng maakt een snoekduik en kopt de bal. Ling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Kee bereikt de bal nog maar net als eerste. Prakash bereikt de bal nog maar net als eerste. Kee verovert de bal door een tackle van achteren. Kee draait met de bal, schiet en ... Boon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huanghongxun 54%, fc barcelona12345 46%.
huanghongxun - fc barcelona12345 1:2