Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huanghongxun yongen
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Voon probeert naar een medespeler te passen. Selvam is nu in balbezit. Selvam passt de bal zonder na te denken. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rasamy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
huanghongxun - yongen 0:1

22e minuut.
Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soon rent richting de bal. Soon passt de bal met de wreef. Soon is nu in balbezit. Soon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
huanghongxun - yongen 1:1

28e minuut.
Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip rent richting de bal. Ban schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yip moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yip kan niet meer verder spelen. Murthy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huanghongxun 52%, yongen 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
huanghongxun - yongen 1:1

66e minuut.
Soon geeft een hoge lob. Shiva probeert de bal met de borst te controleren. Soon is nu in balbezit. Kee rent richting de bal. Kee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Hock onderschept slim de pass. Hock speelt de bal door. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huanghongxun - yongen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huanghongxun 56%, yongen 44%.
huanghongxun - yongen 1:2