Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcelona12345 ManOh
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Inworp. Seah met de inworp. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew draait met de bal, schiet en ... Daar is Cheng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheng rent richting de bal. Cheng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelona12345 - ManOh 1:0

20e minuut.
Gek speelt de bal door. Athi bereikt de bal nog maar net als eerste. Athi met een sublieme pass. Hon rent richting de bal. Hon draait met de bal, schiet en ... Boon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban onderschept slim de pass. Ban met een sublieme pass. Hon is nu in balbezit. Hon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Samivelu probeert naar een medespeler te passen. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew passt de bal zonder na te denken. Cheng is nu in balbezit. Cheng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Cheah met een sublieme pass. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan is nu in balbezit. Chew onderschept slim de pass. Chew draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Athi rent richting de bal. Samivelu onderschept slim de pass. Samivelu probeert naar een medespeler te passen. Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona12345 56%, ManOh 44%.
fc barcelona12345 - ManOh 1:0

55e minuut.
Hon rent richting de bal. Gek verovert de bal door een tackle van achteren. Aw rent richting de bal. Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gek met een sublieme pass. Muharam is nu in balbezit. Cheng verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kwang de bal onder controle te krijgen. Teng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona12345 52%, ManOh 48%.
fc barcelona12345 - ManOh 1:0