Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jurong Vipers Adrian8123 United FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Choo rent richting de bal. Choo geeft de bal voor. Soh is nu in balbezit. Neo verovert de bal door een tackle van achteren. Neo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gan passt de bal in één keer door. Huat rent richting de bal. Baskaran onderschept slim de pass. Baskaran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Baskaran heeft problemen om de bal te vangen. Huat bereikt de bal nog maar net als eerste. Baskaran verovert de bal door een tackle van achteren. Baskaran draait met de bal, schiet en ... Muzapar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kanesh is nu in balbezit. Kanesh probeert naar een medespeler te passen. Asngari heeft problemen om de bal te vangen. Baskaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Baskaran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jurong Vipers - Adrian8123 United FC 0:1

11e minuut.
Soh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzapar geeft een lange en hoge pass. Muzapar probeert de bal met de borst te controleren. Baskaran is nu in balbezit. Baskaran draait met de bal, schiet en ... Perisamy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Kok onderschept slim de pass. Kok speelt de bal door. Ganabathy rent richting de bal. Ganabathy draait met de bal, schiet en ... Rasamy heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Huat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Choo met de inworp. Neo is nu in balbezit. Neo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jurong Vipers 60%, Adrian8123 United FC 40%.
FC Jurong Vipers - Adrian8123 United FC 0:1

46e minuut.
Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo passt de bal zonder na te denken. Daar is Gan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanesh rent richting de bal. Kanesh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kumavelu onderschept slim de pass. Ngan is nu in balbezit. Kumavelu onderschept slim de pass. Kumavelu draait met de bal, schiet en ... Guan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Jurong Vipers - Adrian8123 United FC 1:1

73e minuut.
Asngari bereikt de bal nog maar net als eerste. Asngari geeft de bal voor. Gan kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuek de bal. Kuek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jurong Vipers 51%, Adrian8123 United FC 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Jurong Vipers - Adrian8123 United FC 1:1