Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adrian8123 United FC FC Jurong Vipers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Er kopt de bal weg. Fan rent richting de bal. Fan geeft een lange en hoge pass. Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo haalt uit met een fantastische trap. Perisamy bokst de bal weg.

18e minuut.
Neo speelt de bal door. Kanesh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fan. Fan krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Fan passt de bal met de wreef. Soh bereikt de bal nog maar net als eerste. Soh passt de bal in één keer door. Kumavelu is nu in balbezit. Kumavelu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Choo geeft een lange en hoge pass. Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gan geeft de bal voor. Muzapar speelt de bal door. Daar is Huat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gan passt de bal met de wreef. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh is nu in balbezit. Kanesh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adrian8123 United FC 53%, FC Jurong Vipers 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adrian8123 United FC - FC Jurong Vipers 0:0

50e minuut.
Soh passt de bal in één keer door. Gan probeert de bal aan de voet te houden. Baskaran rent richting de bal. Neo rent richting de bal. Neo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baskaran is nu in balbezit. Baskaran draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gan is nu in balbezit. Gan passt de bal in één keer door. Khoo heeft problemen om de bal te vangen. Neo rent richting de bal. Neo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kuek is nu in balbezit. Kumavelu verovert de bal door een tackle van achteren. Kumavelu passt de bal zonder na te denken. Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganabathy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kanesh is nu in balbezit. Kanesh passt de bal in één keer door. Ganabathy rent richting de bal. Ganabathy schiet op doel. Guan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Choo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Neo de bal. Neo passt de bal in één keer door. Baskaran is nu in balbezit. Baskaran haalt uit met een fantastische trap. Perisamy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adrian8123 United FC 40%, FC Jurong Vipers 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Adrian8123 United FC - FC Jurong Vipers 0:0