Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ice United 81260437
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.1 gemiddelde waardering 14.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Inworp. Eng met een snelle inworp. Chow is nu in balbezit. Chow geeft een lange en hoge pass. Ngan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ling verovert de bal door een tackle van achteren. Ling geeft een lange en hoge pass. Ng kopt de bal weg. Ngan is nu in balbezit. Ngan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Klungelig pakt Chow de bal. Chow passt de bal met de wreef. Ngan is nu in balbezit. Ngan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice United - 81260437 0:1

35e minuut.
Ling bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek is nu in balbezit. Gek passt de bal in één keer door. Mikuni rent richting de bal. Mikuni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ling rent richting de bal. Ling passt de bal met de wreef. Kang rent richting de bal. Ngan verovert de bal door een tackle van achteren. Ngan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ice United - 81260437 0:2

45e minuut.
Gek speelt de bal door. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijaya is nu in balbezit. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice United 45%, 81260437 55%.
Ice United - 81260437 0:2

59e minuut.
Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bala geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chow geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mah passt de bal met de wreef. Mikuni is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gwee ... Strafschop! Mikuni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mikuni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Darumami niet meer kan verder spelen. Murthy komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ling met een sublieme pass. Lee rent richting de bal. Ngan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngan haalt uit met een fantastische trap. En maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ice United - 81260437 0:3

71e minuut.
Lee is nu in balbezit. Ngan onderschept slim de pass. Kang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kang krijgt een gele kaart.

72e minuut.
En speelt de bal door. Kang is nu in balbezit. Eng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eng krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Mah rent richting de bal. Mah speelt de bal door. Vijaya rent richting de bal. Vijaya schiet op doel. Na een snelle pass probeert Leo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tang geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gek heeft problemen om de bal te vangen. Gek passt de bal met de wreef. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ice United - 81260437 1:3

75e minuut.
Chow met een sublieme pass. Ngan rent richting de bal. Mikuni begaat een overtreding. Ngan roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ngan kan niet meer verder spelen. Fong komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ice United 46%, 81260437 54%.
Ice United - 81260437 1:3