Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
81260437 Ice United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.6 gemiddelde waardering 14
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen tragisch


15e minuut.
Eng met de inworp. Chow bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow geeft een hoge lob. Ng bereikt de bal nog maar net als eerste. Ng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
81260437 - Ice United 1:0

34e minuut.
Fong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kang onderschept slim de pass. Chow onderschept slim de pass. Fong is nu in balbezit. Fong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
81260437 - Ice United 2:0

39e minuut.
Eng kopt de bal weg. Mah probeert de bal aan de voet te houden. Ang is nu in balbezit. Mah onderschept slim de pass. Mah geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 81260437 43%, Ice United 57%.
81260437 - Ice United 2:0

49e minuut.
Bala geeft de bal voor. Ling heeft problemen om de bal te vangen. Vijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Darumami trapt de bal weg. Chow kopt de bal weg. Vijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni rent richting de bal. Mikuni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Chow is nu in balbezit. Kang begaat een overtreding. Chow is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eng zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Choon is nu in balbezit. Choon geeft een lange en hoge pass. Mikuni rent richting de bal. Mikuni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gek is nu in balbezit. Chow onderschept slim de pass. Chow passt de bal met de wreef. Fong rent richting de bal. Fong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gek met een sublieme pass. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni passt de bal in één keer door. Vijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijaya haalt uit met een fantastische trap. Darumami bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 81260437 53%, Ice United 47%.
81260437 - Ice United 2:0