Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc barcelona12345 Ice United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 14.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Cheng is nu in balbezit. Cheng schiet op doel. Lee kopt de bal weg. Yeo heeft problemen om de bal te vangen. Yeo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Cheng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Chandran onderschept slim de pass. Chandran geeft een hoge lob. Vijaya is nu in balbezit. Mikuni is nu in balbezit. Mikuni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikuni heeft problemen om de bal te vangen. Samivelu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mikuni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mikuni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Boon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc barcelona12345 - Ice United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona12345 55%, Ice United 45%.
fc barcelona12345 - Ice United 0:1

50e minuut.
Chew is nu in balbezit. Kang onderschept slim de pass. Goh is nu in balbezit. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Samivelu met een sublieme pass. Tong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heng. Heng krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Klungelig pakt Cheah de bal. Cheah passt de bal in één keer door. Cheng is nu in balbezit. Cheng haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mikuni de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Chandran rent richting de bal. Chandran probeert naar een medespeler te passen. Mikuni is nu in balbezit. Vijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijaya schiet op doel. Boon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Samivelu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Goh de bal. Mikuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc barcelona12345 47%, Ice United 53%.
fc barcelona12345 - Ice United 0:1