Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jurong Vipers yongen
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Kanesh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ganase rent richting de bal. Ganase probeert naar een medespeler te passen. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Khoo rent richting de bal. Hock onderschept slim de pass. Hock geeft een lange en hoge pass. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok probeert naar een medespeler te passen. Choy heeft problemen om de bal te vangen. Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganabathy draait met de bal, schiet en ... Sin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Shiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Khoo geeft een hoge lob. Kumavelu heeft problemen om de bal te vangen. Kumavelu speelt de bal door. Klungelig pakt Ganabathy de bal. Ganabathy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kok geeft de bal voor. Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh is nu in balbezit. Kanesh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hock verovert de bal door een tackle van achteren. Hock speelt de bal door. Kumavelu probeert naar een medespeler te passen. Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganabathy haalt uit met een fantastische trap. Sin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Kanesh verovert de bal door een tackle van achteren. Choy bereikt de bal nog maar net als eerste. Choy geeft de bal voor. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jurong Vipers - yongen 0:1

37e minuut.
Khoo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soh is nu in balbezit. Yeo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yeo krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ganabathy rent richting de bal. Muniady verovert de bal door een tackle van achteren. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganabathy haalt uit met een fantastische trap. Sin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Sin probeert naar een medespeler te passen. Hock kopt de bal weg. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jurong Vipers 60%, yongen 40%.
FC Jurong Vipers - yongen 0:1

54e minuut.
Daar is Sin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sin speelt de bal door. Klungelig pakt Krishnaveny de bal. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ganabathy is nu in balbezit. Kanesh met een sublieme pass. Choy speelt de bal door. Kumavelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumavelu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jurong Vipers 61%, yongen 39%.
FC Jurong Vipers - yongen 0:1