Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yongen Ice United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 13.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen tragic


3e minuut.
Gek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muniady met een snelle inworp. Ganase is nu in balbezit. Ganase geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. En bokst de bal weg.

11e minuut.
Selvam passt de bal in één keer door. Choon rent richting de bal. Ganase met een sublieme pass. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yongen - Ice United 1:0

18e minuut.
Selvam rent richting de bal. Mah onderschept slim de pass. Mah met een sublieme pass. Vijaya rent richting de bal. Vijaya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Gek speelt de bal door. Voon rent richting de bal. Voon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ban de bal. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yongen - Ice United 2:0

39e minuut.
Bala is nu in balbezit. Bala geeft een hoge lob. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
yongen - Ice United 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yongen 44%, Ice United 56%.
yongen - Ice United 3:0

49e minuut.
Mikuni rent richting de bal. Selvam is nu in balbezit. Selvam met een sublieme pass. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krishnaveny met een snelle inworp. Hock is nu in balbezit. Hock geeft een hoge lob. Ganase krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ganase heeft problemen om de bal te vangen. Ganase geeft een lange en hoge pass. Kang probeert de bal aan de voet te houden. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniady bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gek krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Voon bereikt de bal nog maar net als eerste. Voon geeft een hoge lob. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Muniady met een sublieme pass. Choon probeert naar een medespeler te passen. Lee speelt de bal door. Hock bereikt de bal nog maar net als eerste. Hock schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yongen 29%, Ice United 71%.
yongen - Ice United 3:0