Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adrian8123 United FC ManOh
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Fan rent richting de bal. Hon onderschept slim de pass. Hon passt de bal zonder na te denken. Kee rent richting de bal. Kee draait met de bal, schiet en ... Guan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Neo kopt de bal weg. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Baskaran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baskaran krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Aw is nu in balbezit. Aw speelt de bal door. Ngan is nu in balbezit. Hon onderschept slim de pass. Hon schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gan geeft een hoge lob. Daar is Muharam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baskaran is nu in balbezit. Baskaran haalt uit met een fantastische trap. Teng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Chye probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dong rent richting de bal. Dong passt de bal zonder na te denken. Baskaran is nu in balbezit. Baskaran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Athi probeert naar een medespeler te passen. Kee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kee probeert naar een medespeler te passen. Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon schiet op doel. Guan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw haalt uit met een fantastische trap. Kee heeft problemen om de bal te vangen. Hon is nu in balbezit. Hon schiet op doel. Guan bokst de bal weg. Fan kopt de bal weg. Choo bereikt de bal nog maar net als eerste. Athi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Athi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Doeltrap. Rasamy met een harde bal richting middenveld. Tan kopt de bal weg. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Adrian8123 United FC - ManOh 0:1

37e minuut.
Athi is nu in balbezit. Athi geeft een hoge lob. Fan kopt de bal weg. Aw is nu in balbezit. Aw haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hon rent richting de bal. Hon schiet op doel. Guan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adrian8123 United FC 61%, ManOh 39%.
Adrian8123 United FC - ManOh 0:1

55e minuut.
Hon is nu in balbezit. Hon schiet op doel. Daar is Ngan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hon is nu in balbezit. Hon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Adrian8123 United FC - ManOh 0:2

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Teng met een harde bal richting middenveld. Aw kopt de bal weg. Hon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Aw kopt de bal weg. Fan speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Ban de bal onder controle te krijgen. Choo is nu in balbezit. Choo met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adrian8123 United FC 43%, ManOh 57%.
Adrian8123 United FC - ManOh 0:2