Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
81260437 huanghongxun
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.3 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Soon is nu in balbezit. Kee bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling onderschept slim de pass. Soon onderschept slim de pass. Soon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Bala geeft de bal voor. Ng is nu in balbezit. Ng speelt de bal door. Fong heeft problemen om de bal te vangen. Fong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
81260437 - huanghongxun 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Soon de bal. Ng bereikt de bal nog maar net als eerste. Soon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soon krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gim geeft een lange en hoge pass. Soon heeft problemen om de bal te vangen. Gwee rent richting de bal. Soon verovert de bal door een tackle van achteren. Soon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ang zal de hoekschop nemen. Soon krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Eng is nu in balbezit. Kee onderschept slim de pass. Kee probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fong is nu in balbezit. Bala bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fong. Fong krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ling is nu in balbezit. Soon verovert de bal door een tackle van achteren. Kee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kee draait met de bal, schiet en ... Gwee is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
81260437 - huanghongxun 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 81260437 59%, huanghongxun 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
81260437 - huanghongxun 1:1

50e minuut.
Bala is nu in balbezit. Ng verovert de bal door een tackle van achteren. Ng geeft de bal voor. Fong is nu in balbezit. Fong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
81260437 - huanghongxun 2:1

71e minuut.
Soon passt de bal met de wreef. Munisamy heeft problemen om de bal te vangen. Gim rent richting de bal. Fong verovert de bal door een tackle van achteren. Fong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 81260437 64%, huanghongxun 36%.
81260437 - huanghongxun 2:1