Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Adrian8123 United FC fc barcelona12345
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Chew verovert de bal door een tackle van achteren. Chew passt de bal zonder na te denken. Rasamy is nu in balbezit. Cheng onderschept slim de pass. Cheng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cheah raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chin komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Samivelu bereikt de bal nog maar net als eerste. Samivelu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cheng de bal. Cheng draait met de bal, schiet en ... Guan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Adrian8123 United FC - fc barcelona12345 0:1

31e minuut.
Dong rent richting de bal. Dong speelt de bal door. Chew probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheng is nu in balbezit. Cheng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ngan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Seah zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chew bereikt de bal nog maar net als eerste. Chew geeft een hoge lob. Guan bokst de bal weg.

45e minuut.
Chew rent richting de bal. Fan verovert de bal door een tackle van achteren. Fan met een sublieme pass. Baskaran is nu in balbezit. Baskaran haalt uit met een fantastische trap. Boon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adrian8123 United FC 64%, fc barcelona12345 36%.
Adrian8123 United FC - fc barcelona12345 0:1

50e minuut.
Yeo is nu in balbezit. Yeo geeft een hoge lob. Cheng is nu in balbezit. Cheng haalt uit met een fantastische trap. Guan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Adrian8123 United FC - fc barcelona12345 0:2

53e minuut.
Fan geeft de bal voor. Choo bereikt de bal nog maar net als eerste. Choo speelt de bal door. Baskaran rent richting de bal. Baskaran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Baskaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo passt de bal zonder na te denken. Kuek is nu in balbezit. Kuek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gan is nu in balbezit. Gek onderschept slim de pass. Gek speelt de bal door. Cheng is nu in balbezit. Cheng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Adrian8123 United FC 47%, fc barcelona12345 53%.
Adrian8123 United FC - fc barcelona12345 0:2