Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jurong Vipers huanghongxun
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Kee verovert de bal door een tackle van achteren. Asngari rent richting de bal. Kee begaat een overtreding. Kee krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Gim onderschept slim de pass. Soh rent richting de bal. Gim verovert de bal door een tackle van achteren. Kee is nu in balbezit. Kee haalt uit met een fantastische trap. Perisamy bokst de bal weg.

20e minuut.
Soh passt de bal met de wreef. Kanesh is nu in balbezit. Kanesh passt de bal zonder na te denken. Ganabathy is nu in balbezit. Ganabathy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Asngari rent richting de bal. Soon verovert de bal door een tackle van achteren. Soon passt de bal zonder na te denken. Soon bereikt de bal nog maar net als eerste. Soon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jurong Vipers - huanghongxun 0:1

44e minuut.
Gim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Soon de bal. Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh is nu in balbezit. Kanesh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jurong Vipers 59%, huanghongxun 41%.
FC Jurong Vipers - huanghongxun 0:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ang met de inworp. Kee is nu in balbezit. Kee geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Munisamy passt de bal zonder na te denken. Soon is nu in balbezit. Soon passt de bal met de wreef. Kee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kee schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kee geeft een hoge lob. Daar is Khoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ang rent richting de bal. Ang geeft een hoge lob. Soon springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jurong Vipers - huanghongxun 0:2

68e minuut.
Munisamy met een sublieme pass. Ang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ang met een sublieme pass. Soon rent richting de bal. Soon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Yeoh rent richting de bal. Yeoh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Soon heeft problemen om de bal te vangen. Soon geeft de bal voor. Munisamy kopt de bal weg. Ganabathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganabathy schiet op doel. Ngan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Munisamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh verovert de bal door een tackle van achteren. Kanesh met een sublieme pass. Ganabathy is nu in balbezit. Ganabathy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jurong Vipers - huanghongxun 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jurong Vipers 57%, huanghongxun 43%.
FC Jurong Vipers - huanghongxun 1:2