Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yongen Adrian8123 United FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 14.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Klungelig pakt Yeo de bal. Fan verovert de bal door een tackle van achteren. Fan met een sublieme pass. Baskaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Baskaran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Voon geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Neo de bal onder controle te krijgen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. Ngan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
yongen - Adrian8123 United FC 1:0

8e minuut.
Tai kopt de bal weg. Dong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganase schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ganase moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ganase schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Neo heeft problemen om de bal te vangen. Voon rent richting de bal. Voon passt de bal in één keer door. Ban is nu in balbezit. Ban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
yongen - Adrian8123 United FC 2:0

34e minuut.
Choo is nu in balbezit. Voon is nu in balbezit. Voon passt de bal in één keer door. Baskaran is nu in balbezit. Baskaran schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Voon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Choo met de inworp. Klungelig pakt Neo de bal. Neo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yongen 48%, Adrian8123 United FC 52%.
yongen - Adrian8123 United FC 2:0

54e minuut.
Fan speelt de bal door. Choo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishnaveny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Choo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tai geeft de bal voor. Ban is nu in balbezit. Ban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Choo met een snelle inworp. Neo is nu in balbezit. Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Neo verovert de bal door een tackle van achteren. Neo passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
yongen - Adrian8123 United FC 2:1

82e minuut.
Choo met een snelle inworp. Neo is nu in balbezit. Neo speelt de bal door. Baskaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Baskaran haalt uit met een fantastische trap. Sin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yongen 52%, Adrian8123 United FC 48%.
yongen - Adrian8123 United FC 2:1