Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
franky dollard bocajuniord
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Eloundou verovert de bal door een tackle van achteren. M`Beyo is nu in balbezit. M`Beyo draait met de bal, schiet en ... N`Gambi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tankoua geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. M`Beyo rent richting de bal. M`Beyo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert N`Dehu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
franky dollard - bocajuniord 1:0

33e minuut.
M`Bah verovert de bal door een tackle van achteren. Eloundou bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Bah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. M`Bah krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Malenou probeert naar een medespeler te passen. Vascomo rent richting de bal. Vascomo passt de bal zonder na te denken. M`Beyo rent richting de bal. M`Beyo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Malenou rent richting de bal. N`Ga rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malenou. Malenou krijgt een gele kaart. N`Ga raakt geblesseerd tijdens het duel. N`Ga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. N`Ko`o is nu in balbezit. N`Ko`o schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: franky dollard 35%, bocajuniord 65%.
franky dollard - bocajuniord 1:0

46e minuut.
Tapoko heeft problemen om de bal te vangen. Kouang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouang passt de bal met de wreef. N`Ko`o is nu in balbezit. N`Ko`o draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Essomba bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Eko probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tapoko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapoko speelt de bal door. N`Ko`o bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Ko`o schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
N`Gambi met een harde bal richting middenveld. Tapoko heeft problemen om de bal te vangen. Tapoko passt de bal met de wreef. N`Ko`o bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Ko`o draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: franky dollard 49%, bocajuniord 51%.
franky dollard - bocajuniord 1:0