Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Tigers Bivan FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Theuri met een sublieme pass. Kemai is nu in balbezit. Gachukia begaat een overtreding. Gachukia krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Birgen passt de bal met de wreef. Osewe is nu in balbezit. Osewe passt de bal zonder na te denken. Odinga is nu in balbezit. Odinga geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Kemai probeert naar een medespeler te passen. Mambo-Mumba probeert naar een medespeler te passen. Abol bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol haalt uit met een fantastische trap. Gachu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Tigers - Bivan FC 1:0

15e minuut.
Gachukia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kapkobi komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Klungelig pakt Chudasama de bal. Kibitok is nu in balbezit. Kibitok probeert naar een medespeler te passen. Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omondi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kibaki rent richting de bal. Kemai begaat een overtreding. Kibaki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kibaki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kibet rent richting de bal. Omondi is nu in balbezit. Omondi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rude Tigers - Bivan FC 1:1

36e minuut.
Chudasama kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kibitok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapkobi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapkobi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Odhiambo met een harde bal richting middenveld. Kemai is nu in balbezit. Kibaki maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kibaki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kemai moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kemai kan niet meer verder spelen. Ayuko komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Gachu trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Kapkobi de bal. Kapkobi passt de bal zonder na te denken. Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omondi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Tigers 59%, Bivan FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rude Tigers - Bivan FC 1:1

52e minuut.
Kaigwa onderschept slim de pass. Kaigwa met een sublieme pass. Kimutai is nu in balbezit. Omondi verovert de bal door een tackle van achteren. Omondi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Odinga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birgen onderschept slim de pass. Kapkobi verovert de bal door een tackle van achteren. Kapkobi haalt uit met een fantastische trap. Chudasama probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Birgen passt de bal in één keer door. Ayuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayuko met een sublieme pass. Abol bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Tigers 50%, Bivan FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rude Tigers - Bivan FC 1:1