Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ablow Eastern Beets
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Lusalah rent richting de bal. Ampar bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lusalah zijn tegenspeler op de grond. Lusalah is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Murunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee rent richting de bal. Kamzee speelt de bal door. Sang is nu in balbezit. Sang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Kilonzo de bal. Dulecha onderschept slim de pass. Dulecha speelt de bal door. Teroitich rent richting de bal. Teroitich geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Masya met een sublieme pass. Murunga kopt de bal weg. Sang is nu in balbezit. Sang schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ablow 63%, Eastern Beets 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ablow - Eastern Beets 0:0

62e minuut.
Ohyancha geeft een lange en hoge pass. Kamzee rent richting de bal. Kamzee passt de bal in één keer door. Sang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gichure speelt de bal door. Boit is nu in balbezit. Boit geeft een hoge lob. Dulecha rent richting de bal. Dulecha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Semenya met een sublieme pass. Murunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee begaat een overtreding. Kamzee krijgt een gele kaart. Murunga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Murunga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Lekimeju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulecha is nu in balbezit. Dulecha draait met de bal, schiet en ... Yongo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Bayo onderschept slim de pass. Bayo geeft een hoge lob. Osewe is nu in balbezit. Gichure onderschept slim de pass. Gichure geeft een lange en hoge pass. Masya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ablow - Eastern Beets 0:1

84e minuut.
Ampar speelt de bal door. Kamzee is nu in balbezit. Murunga rent richting de bal. Kamzee onderschept slim de pass. Kamzee schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ablow 70%, Eastern Beets 30%.
ablow - Eastern Beets 0:1