Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Beets ablow
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Klungelig pakt Osewe de bal. Gichure is nu in balbezit. Gichure speelt de bal door. Adumbe is nu in balbezit. Adumbe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Murunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti onderschept slim de pass. Owiti speelt de bal door. Adumbe is nu in balbezit. Adumbe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ohyancha is nu in balbezit. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti passt de bal met de wreef. Adumbe is nu in balbezit. Adumbe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ampar is nu in balbezit. Gichure rent richting de bal. Gichure passt de bal zonder na te denken. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti geeft een hoge lob. Masya verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Beets - ablow 1:0

34e minuut.
Owiti onderschept slim de pass. Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe passt de bal in één keer door. Adumbe rent richting de bal. Adumbe haalt uit met een fantastische trap. Masya bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gichure neemt de hoekschop. Masya kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Beets 51%, ablow 49%.
Eastern Beets - ablow 1:0

51e minuut.
Ohyancha met een sublieme pass. Daar is Lusalah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lusalah passt de bal zonder na te denken. Dulecha rent richting de bal. Dulecha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Murunga is nu in balbezit. Owiti met een sublieme pass. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe onderschept slim de pass. Adumbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Beets - ablow 2:0

70e minuut.
Boit geeft de bal voor. Inworp. Gichure met een snelle inworp. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Beets 56%, ablow 44%.
Eastern Beets - ablow 2:0