Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ineffective Potatoes Acinus City
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Misoi verovert de bal door een tackle van achteren. Misoi speelt de bal door. Nduria bereikt de bal nog maar net als eerste. Nduria draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ineffective Potatoes - Acinus City 0:1

16e minuut.
Kipkunui passt de bal in één keer door. Kanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanda speelt de bal door. Nduria is nu in balbezit. Nduria haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Yego passt de bal in één keer door. Macachia rent richting de bal. Macachia passt de bal met de wreef. Nduria is nu in balbezit. Nduria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ineffective Potatoes - Acinus City 0:2

40e minuut.
Macachia passt de bal in één keer door. Nduria rent richting de bal. Pnyango rent richting de bal. Nduria onderschept slim de pass. Nduria haalt uit met een fantastische trap. Oloo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ineffective Potatoes - Acinus City 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ineffective Potatoes 63%, Acinus City 37%.
Ineffective Potatoes - Acinus City 0:3

52e minuut.
Marango bereikt de bal nog maar net als eerste. Marango speelt de bal door. Nduria is nu in balbezit. Nduria schiet op doel. Muliro heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ineffective Potatoes - Acinus City 0:4

55e minuut.
Omoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoro passt de bal in één keer door. Muliro rent richting de bal. Nduria bereikt de bal nog maar net als eerste. Nduria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Macachia de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kiptoo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ochieng is nu in balbezit. Ochieng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ineffective Potatoes 41%, Acinus City 59%.
Ineffective Potatoes - Acinus City 0:4