Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acinus City Ineffective Potatoes
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Nduria is nu in balbezit. Muliro verovert de bal door een tackle van achteren. Muliro speelt de bal door. Misoi is nu in balbezit. Misoi draait met de bal, schiet en ... Oloo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Misoi rent richting de bal. Misoi draait met de bal, schiet en ... Oloo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kiptoo geeft een lange en hoge pass. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Omoro draait met de bal, schiet en ... Kamzee probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

26e minuut.
Mambo-Mumba rent richting de bal. Birgen rent richting de bal. Birgen probeert naar een medespeler te passen. Nduria bereikt de bal nog maar net als eerste. Nduria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ochieng geeft de bal voor. Misoi speelt de bal door. Muliro is nu in balbezit. Nduria onderschept slim de pass. Nduria draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Mambo-Mumba kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okoth zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kipkunui is nu in balbezit. Kipkunui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Yego speelt de bal door. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia speelt de bal door. Nduria bereikt de bal nog maar net als eerste. Nduria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Acinus City - Ineffective Potatoes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acinus City 44%, Ineffective Potatoes 56%.
Acinus City - Ineffective Potatoes 1:0

49e minuut.
Misoi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiptoo met een snelle inworp. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Birgen passt de bal met de wreef. Misoi speelt de bal door. Klungelig pakt Gachu de bal. Macachia is nu in balbezit. Macachia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Misoi passt de bal met de wreef. Nduria rent richting de bal. Muliro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nduria verovert de bal door een tackle van achteren. Nduria haalt uit met een fantastische trap. Paal! Na een snelle pass probeert Machuka de bal onder controle te krijgen. Oloo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Omoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omoro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ochieng met een snel genomen vrije trap. Okoth rent richting de bal. Okoth geeft een hoge lob. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acinus City 38%, Ineffective Potatoes 62%.
Acinus City - Ineffective Potatoes 1:0