Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nairobi jupiter wings fc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 14.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Sang geeft de bal voor. Daar is Ndugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoth is nu in balbezit. Odinga verovert de bal door een tackle van achteren. Odinga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba geeft de bal voor. Rutu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okayu rent richting de bal. Okayu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Odoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sang. Odoyo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wandaba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Gichonga de bal. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rono met een snelle inworp. Mbuvi probeert naar een medespeler te passen. Rutu probeert naar een medespeler te passen. Okayu rent richting de bal. Okayu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baraza trapt de bal weg. Wandaba kopt de bal weg. Odoyo is nu in balbezit. Odoyo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nairobi - jupiter wings fc 1:0

33e minuut.
Marango is nu in balbezit. Marango probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Odoyo de bal onder controle te krijgen. Okayu rent richting de bal. Okayu draait met de bal, schiet en ... Baraza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndugo speelt de bal door. Rono bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutu verovert de bal door een tackle van achteren. Rutu speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rutu rent richting de bal. Mbuvi verovert de bal door een tackle van achteren. Mbuvi met een sublieme pass. Okayu is nu in balbezit. Okayu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nairobi - jupiter wings fc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nairobi 38%, jupiter wings fc 62%.
FC Nairobi - jupiter wings fc 2:0

48e minuut.
Wandaba geeft een hoge lob. Sang heeft problemen om de bal te vangen. Wandaba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wandaba krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Malot rent richting de bal. Sang probeert naar een medespeler te passen. Daar is Barmasai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nairobi - jupiter wings fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nairobi 52%, jupiter wings fc 48%.
FC Nairobi - jupiter wings fc 3:0