Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jupiter wings fc FC Nairobi
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Wandaba met een sublieme pass. Marango heeft problemen om de bal te vangen. Marango passt de bal zonder na te denken. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Odinga probeert naar een medespeler te passen. Wandaba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Okayu rent richting de bal. Okayu haalt uit met een fantastische trap. Ngugi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jupiter wings fc - FC Nairobi 0:1

15e minuut.
Chepchumba onderschept slim de pass. Chepchumba passt de bal zonder na te denken. Okayu is nu in balbezit. Okayu haalt uit met een fantastische trap. Ngugi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Marango rent richting de bal. Marango probeert naar een medespeler te passen. Bira bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jupiter wings fc - FC Nairobi 1:1

37e minuut.
Marango bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutu onderschept slim de pass. Rutu passt de bal in één keer door. Okayu rent richting de bal. Okayu draait met de bal, schiet en ... Ngugi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Odinga is nu in balbezit. Odinga passt de bal zonder na te denken. Daar is Kirui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bira rent richting de bal. Bira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jupiter wings fc 44%, FC Nairobi 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jupiter wings fc - FC Nairobi 1:1

54e minuut.
Kirui geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baraza met een snelle inworp. Kibet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibet geeft een lange en hoge pass. Simiyu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bira rent richting de bal. Bira haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jupiter wings fc - FC Nairobi 2:1

70e minuut.
Rutu geeft een hoge lob. Kirwa kopt de bal weg. Sang is nu in balbezit. Chepchumba onderschept slim de pass. Chepchumba draait met de bal, schiet en ... Ngugi bokst de bal weg.

76e minuut.
Ngugi probeert naar een medespeler te passen. Odinga is nu in balbezit. Odinga met een sublieme pass. Bira rent richting de bal. Bira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jupiter wings fc 52%, FC Nairobi 48%.
jupiter wings fc - FC Nairobi 2:1