Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ablow Bivan FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Murunga rent richting de bal. Osewe onderschept slim de pass. Osewe met een sublieme pass. Muliro bereikt de bal nog maar net als eerste. Muliro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Matiba geeft een hoge lob. Inworp. Ereng met een snelle inworp. Maruti rent richting de bal. Maruti geeft een lange en hoge pass. Paal! Matiba kopt de bal weg. Gachu bokst de bal weg. Dulecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulecha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ablow - Bivan FC 1:0

26e minuut.
Murunga geeft een lange en hoge pass. Matiba heeft problemen om de bal te vangen. Dulecha is nu in balbezit. Dulecha schiet op doel. Gachu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ablow - Bivan FC 2:0

32e minuut.
Murunga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Semenya komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Osewe passt de bal zonder na te denken. Daar is Osewe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Gachukia zijn tegenspeler op de grond. Gachukia krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Munandi speelt de bal door. Maruti bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruti passt de bal zonder na te denken. Dulecha rent richting de bal. Dulecha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ablow 47%, Bivan FC 53%.
ablow - Bivan FC 2:0

56e minuut.
Gachukia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachukia passt de bal met de wreef. Boit rent richting de bal. Muliro rent richting de bal. Muliro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Masya met een sublieme pass. Maruti kopt de bal weg. Matiba rent richting de bal. Dulecha is nu in balbezit. Dulecha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ablow 46%, Bivan FC 54%.
ablow - Bivan FC 2:0