Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jupiter wings fc Acinus City
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Gichure speelt de bal door. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sang krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Marango onderschept slim de pass. Birgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marango begaat een overtreding. Marango krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Marango is nu in balbezit. Marango geeft de bal voor. Gichonga kopt de bal weg. Nduria rent richting de bal. Nduria draait met de bal, schiet en ... Baraza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Marango passt de bal in één keer door. Marango bereikt de bal nog maar net als eerste. Birgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nduria is nu in balbezit. Nduria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Birgen rent richting de bal. Birgen passt de bal zonder na te denken. Sang bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia verovert de bal door een tackle van achteren. Macachia schiet op doel. Baraza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jupiter wings fc 65%, Acinus City 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jupiter wings fc - Acinus City 0:0

59e minuut.
Kibet kopt de bal weg. Odinga rent richting de bal. Odinga passt de bal met de wreef. Bira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bira draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
jupiter wings fc - Acinus City 1:0

68e minuut.
Gichonga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gichonga geeft een lange en hoge pass. Bira kopt de bal weg. Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Yego kopt de bal weg. Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga probeert naar een medespeler te passen. Bira rent richting de bal. Bira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Yego passt de bal zonder na te denken. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia met een sublieme pass. Nduria bereikt de bal nog maar net als eerste. Nduria schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nduria onderschept slim de pass. Macachia is nu in balbezit. Nduria is nu in balbezit. Macachia is nu in balbezit. Macachia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jupiter wings fc - Acinus City 1:1

87e minuut.
Gichure geeft een lange en hoge pass. Marango bereikt de bal nog maar net als eerste. Marango passt de bal zonder na te denken. Yego is nu in balbezit. Yego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jupiter wings fc 48%, Acinus City 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jupiter wings fc - Acinus City 1:1