Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Beets Bivan FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Gachukia speelt de bal door. Adumbe rent richting de bal. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee haalt uit met een fantastische trap. Gachu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Beets - Bivan FC 1:0

16e minuut.
Radull kopt de bal weg. Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe passt de bal in één keer door. Omondi rent richting de bal. Omondi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kibitok is nu in balbezit. Kibitok geeft een hoge lob. Klungelig pakt Osewe de bal. Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omondi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Eastern Beets - Bivan FC 1:1

26e minuut.
Odinga geeft een lange en hoge pass. Daar is Kibaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee is nu in balbezit. Kamzee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Beets - Bivan FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Beets 54%, Bivan FC 46%.
Eastern Beets - Bivan FC 2:1

50e minuut.
Teroitich met een snelle inworp. Kamzee rent richting de bal. Odhiambo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kamzee moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kamzee kan niet meer verder spelen. Owiti komt het veld opgelopen. Adumbe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Beets - Bivan FC 3:1

63e minuut.
Daar is Kibaki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Owiti passt de bal met de wreef. Adumbe rent richting de bal. Adumbe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Owiti is nu in balbezit. Owiti passt de bal in één keer door. Kilonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilonzo geeft een hoge lob. Adumbe krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Beets 49%, Bivan FC 51%.
Eastern Beets - Bivan FC 3:1