Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ablow Rude Tigers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Angara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dulecha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kemai verovert de bal door een tackle van achteren. Lusalah onderschept slim de pass. Lusalah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ablow - Rude Tigers 1:0

26e minuut.
Chudasama geeft een hoge lob. Inworp. Ereng met een snelle inworp. Lusalah heeft problemen om de bal te vangen. Lusalah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Theuri rent richting de bal. Abol is nu in balbezit. Theuri is nu in balbezit. Theuri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chudasama speelt de bal door. Daar is Murunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theuri is nu in balbezit. Murunga verovert de bal door een tackle van achteren. Murunga geeft de bal voor. Chudasama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ablow 52%, Rude Tigers 48%.
ablow - Rude Tigers 1:0

59e minuut.
Kiprotich kopt de bal weg. Daar is Abol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theuri rent richting de bal. Abol bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ablow - Rude Tigers 1:1

66e minuut.
Angara probeert naar een medespeler te passen. Munandi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kiprotich. Kiprotich krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kiprotich rent richting de bal. Lusalah is nu in balbezit. Kemai is nu in balbezit. Lusalah verovert de bal door een tackle van achteren. Lusalah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ablow - Rude Tigers 2:1

74e minuut.
Kibet geeft de bal voor. Theuri is nu in balbezit. Murunga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murunga krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Angara passt de bal met de wreef. Kiprotich rent richting de bal. Kiprotich probeert naar een medespeler te passen. Abol rent richting de bal. Abol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Angara de bal. Angara passt de bal met de wreef. Dulecha is nu in balbezit. Dulecha draait met de bal, schiet en ... Chudasama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ablow - Rude Tigers 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ablow 63%, Rude Tigers 37%.
ablow - Rude Tigers 3:1