Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ineffective Potatoes jupiter wings fc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 13.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen tragic


15e minuut.
Marango passt de bal met de wreef. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui passt de bal met de wreef. Omoro rent richting de bal. Omoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ineffective Potatoes - jupiter wings fc 1:0

34e minuut.
Oloo trapt de bal weg. Kipkunui kopt de bal weg. Barmasai is nu in balbezit. Omoro verovert de bal door een tackle van achteren. Omoro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ochieng kopt de bal weg. Daar is Barmasai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barmasai probeert naar een medespeler te passen. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ineffective Potatoes 47%, jupiter wings fc 53%.
Ineffective Potatoes - jupiter wings fc 1:0

50e minuut.
Baraza geeft de bal voor. Inworp. Okoth met een snelle inworp. Kipkunui is nu in balbezit. Kipkunui geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Omoro passt de bal zonder na te denken. Sang is nu in balbezit. Sang passt de bal met de wreef. Okoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Baraza geeft een lange en hoge pass. Mbuvi rent richting de bal. Mbuvi passt de bal met de wreef. Sang is nu in balbezit. Sang geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mbuvi geeft een hoge lob. Kibet kopt de bal weg. Klungelig pakt Ochieng de bal. Bira is nu in balbezit. Bira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pnyango met de inworp. Daar is Ochiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Baraza is nu in balbezit. Okoth is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baraza. Okoth moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Okoth kan niet meer verder spelen. Lelel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ineffective Potatoes 53%, jupiter wings fc 47%.
Ineffective Potatoes - jupiter wings fc 1:0