Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acinus City FC Nairobi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Odoyo verovert de bal door een tackle van achteren. Odoyo speelt de bal door. Okayu rent richting de bal. Okayu draait met de bal, schiet en ... Icharia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kirwa neemt de hoekschop. Okayu krijgt zijn hoofd ertegen. Marango bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Icharia heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acinus City - FC Nairobi 0:1

17e minuut.
Odoyo rent richting de bal. Okayu is nu in balbezit. Misoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mambo-Mumba rent richting de bal. Kirwa onderschept slim de pass. Kirwa geeft de bal voor. Rutu rent richting de bal. Rutu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Cheruiyot met een harde bal richting middenveld. Odoyo kopt de bal weg. Icharia is nu in balbezit. Okayu onderschept slim de pass. Okayu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Birgen is nu in balbezit. Odoyo onderschept slim de pass. Odoyo passt de bal in één keer door. Okayu rent richting de bal. Okayu haalt uit met een fantastische trap. Marango kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Acinus City - FC Nairobi 0:2

44e minuut.
Gichure met de inworp. Daar is Misoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misoi geeft een hoge lob. Nduria rent richting de bal. Nduria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acinus City 56%, FC Nairobi 44%.
Acinus City - FC Nairobi 0:2

62e minuut.
Birgen met een sublieme pass. Daar is Okoth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misoi verovert de bal door een tackle van achteren. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Okoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Misoi rent richting de bal. Misoi passt de bal in één keer door. Nduria rent richting de bal. Nduria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Icharia geeft de bal voor. Inworp. Kirwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Odoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Odoyo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kirwa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gichure de bal. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu schiet op doel. Macachia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acinus City 50%, FC Nairobi 50%.
Acinus City - FC Nairobi 0:2