Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nairobi Acinus City
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Mambo-Mumba rent richting de bal. Mambo-Mumba geeft een lange en hoge pass. Okoth kopt de bal weg. Klungelig pakt Okayu de bal. Okayu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Marango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Rutu passt de bal in één keer door. Chepchumba rent richting de bal. Misoi verovert de bal door een tackle van achteren. Okoth probeert naar een medespeler te passen. Wandaba geeft een lange en hoge pass. Marango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Wandaba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birgen. Wandaba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wandaba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Okayu springt en kopt de bal. Marango werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nairobi - Acinus City 1:0

28e minuut.
Macachia verovert de bal door een tackle van achteren. Okoth onderschept slim de pass. Okoth probeert naar een medespeler te passen. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu schiet op doel. Marango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Marango onderschept slim de pass. Marango probeert naar een medespeler te passen. Nduria bereikt de bal nog maar net als eerste. Nduria schiet op doel. Simiyu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nairobi - Acinus City 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nairobi 37%, Acinus City 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nairobi - Acinus City 1:1

46e minuut.
Wandaba rent richting de bal. Macachia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Macachia verovert de bal door een tackle van achteren. Macachia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nairobi 64%, Acinus City 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nairobi - Acinus City 1:1