Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jupiter wings fc Eastern Beets
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Ampar met een sublieme pass. Gichure bereikt de bal nog maar net als eerste. Gichure passt de bal met de wreef. Sang is nu in balbezit. Sang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Teroitich met een sublieme pass. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee passt de bal in één keer door. Sang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kilonzo rent richting de bal. Odinga verovert de bal door een tackle van achteren. Odinga passt de bal met de wreef. Bira rent richting de bal. Bira schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jupiter wings fc - Eastern Beets 1:0

33e minuut.
Kilonzo is nu in balbezit. Kamzee rent richting de bal. Kamzee probeert naar een medespeler te passen. Sang rent richting de bal. Sang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jupiter wings fc - Eastern Beets 1:1

37e minuut.
Rono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marango rent richting de bal. Marango passt de bal zonder na te denken. Odinga is nu in balbezit. Odinga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Radull, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
jupiter wings fc - Eastern Beets 2:1

39e minuut.
Ohyancha kopt de bal weg. Odinga rent richting de bal. Kilonzo is nu in balbezit. Odinga onderschept slim de pass. Odinga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kilonzo rent richting de bal. Odinga verovert de bal door een tackle van achteren. Odinga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bira de bal. Bira draait met de bal, schiet en ... Yongo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jupiter wings fc 60%, Eastern Beets 40%.
jupiter wings fc - Eastern Beets 2:1

87e minuut.
Ampar probeert naar een medespeler te passen. Rono is nu in balbezit. Sang tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sang krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jupiter wings fc 51%, Eastern Beets 49%.
jupiter wings fc - Eastern Beets 2:1