Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Beets jupiter wings fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 14.8
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Adumbe is nu in balbezit. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe rent richting de bal. Kamzee rent richting de bal. Kamzee haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sang rent richting de bal. Sang met een sublieme pass. Daar is Kamzee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Baraza geeft de bal voor. Inworp. Gichure met de inworp. Kamzee rent richting de bal. Kamzee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kamzee verovert de bal door een tackle van achteren. Kamzee geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ngugi de bal onder controle te krijgen. Adumbe rent richting de bal. Adumbe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Gichure onderschept slim de pass. Gichure probeert naar een medespeler te passen. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Marango probeert naar een medespeler te passen. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee speelt de bal door. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe draait met de bal, schiet en ... Ngugi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Beets 43%, jupiter wings fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eastern Beets - jupiter wings fc 0:0

71e minuut.
Ampar geeft de bal voor. Rono is nu in balbezit. Rono probeert naar een medespeler te passen. Adumbe is nu in balbezit. Adumbe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Sang verovert de bal door een tackle van achteren. Sang met een sublieme pass. Lekimeju is nu in balbezit. Bira onderschept slim de pass. Bira haalt uit met een fantastische trap. Yongo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Sang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sang geeft de bal voor. Bira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kamzee geeft de bal voor. Gichure rent richting de bal. Gichure passt de bal in één keer door. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Beets 41%, jupiter wings fc 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Eastern Beets - jupiter wings fc 0:0