Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ineffective Potatoes Rude Tigers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Daar is Theuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theuri passt de bal zonder na te denken. Abol bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol haalt uit met een fantastische trap. Oloo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ineffective Potatoes - Rude Tigers 0:1

12e minuut.
Birgen rent richting de bal. Birgen passt de bal in één keer door. Abol is nu in balbezit. Abol schiet op doel. Oloo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pnyango bereikt de bal nog maar net als eerste. Pnyango geeft de bal voor. Omoro heeft problemen om de bal te vangen. Omoro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ineffective Potatoes - Rude Tigers 1:1

25e minuut.
Kemai is nu in balbezit. Pnyango begaat een overtreding. Kemai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Birgen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Machuka speelt de bal door. Mambo-Mumba geeft de bal voor. Oloo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Kipkunui rent richting de bal. Birgen begaat een overtreding. Kipkunui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pnyango zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Birgen de bal. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ineffective Potatoes 60%, Rude Tigers 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ineffective Potatoes - Rude Tigers 1:1

63e minuut.
Tengelei kopt de bal weg. Muzorewa rent richting de bal. Muzorewa passt de bal in één keer door. Theuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kemai rent richting de bal. Omoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Omoro moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Omoro kan niet meer verder spelen. Keino komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kemai geeft de bal voor. Abol bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ineffective Potatoes - Rude Tigers 1:2

84e minuut.
Kemai rent richting de bal. Keino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemai is nu in balbezit. Keino verovert de bal door een tackle van achteren. Keino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ineffective Potatoes 51%, Rude Tigers 49%.
Ineffective Potatoes - Rude Tigers 1:2