Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nairobi Eastern Beets
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Boit met de inworp. Gupta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutu onderschept slim de pass. Chepchumba rent richting de bal. Chepchumba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gupta met een sublieme pass. Adumbe is nu in balbezit. Wandaba onderschept slim de pass. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rutu verovert de bal door een tackle van achteren. Rutu met een sublieme pass. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepchumba is nu in balbezit. Chepchumba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee passt de bal in één keer door. Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nairobi - Eastern Beets 0:1

23e minuut.
Rutu passt de bal in één keer door. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boit. Boit krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Lekimeju geeft de bal voor. Kamzee met een sublieme pass. Wandaba is nu in balbezit. Adumbe onderschept slim de pass. Adumbe draait met de bal, schiet en ... Simiyu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Gupta geeft een hoge lob. Kirui is nu in balbezit. Teroitich begaat een overtreding. Teroitich krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nairobi 52%, Eastern Beets 48%.
FC Nairobi - Eastern Beets 0:1

65e minuut.
Kamzee is nu in balbezit. Kamzee passt de bal zonder na te denken. Adumbe rent richting de bal. Adumbe schiet op doel. Simiyu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nairobi - Eastern Beets 0:2

80e minuut.
Kirui passt de bal zonder na te denken. Okoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee begaat een overtreding. Kamzee krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nairobi 52%, Eastern Beets 48%.
FC Nairobi - Eastern Beets 0:2