Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jupiter wings fc Rude Tigers
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 15.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Baraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol rent richting de bal. Theuri rent richting de bal. Theuri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Birgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Birgen geeft een hoge lob. Abol is nu in balbezit. Abol draait met de bal, schiet en ... Barmasai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jupiter wings fc - Rude Tigers 0:1

16e minuut.
Kiprotich geeft de bal voor. Mambo-Mumba kopt de bal weg. Klungelig pakt Birgen de bal. Abol is nu in balbezit. Abol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Kemai verovert de bal door een tackle van achteren. Odinga verovert de bal door een tackle van achteren. Odinga passt de bal in één keer door. Bira rent richting de bal. Bira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Theuri rent richting de bal. Theuri passt de bal in één keer door. Rono bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol verovert de bal door een tackle van achteren. Abol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jupiter wings fc - Rude Tigers 0:2

36e minuut.
Marango raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Subano komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Theuri verovert de bal door een tackle van achteren. Theuri speelt de bal door. Gichonga is nu in balbezit. Abol onderschept slim de pass. Abol schiet op doel. Ngugi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jupiter wings fc 53%, Rude Tigers 47%.
jupiter wings fc - Rude Tigers 0:2

55e minuut.
Odinga passt de bal in één keer door. Bira is nu in balbezit. Kimutai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bira onderschept slim de pass. Bira schiet op doel. Chudasama kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Gichonga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mambo-Mumba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Theuri rent richting de bal. Theuri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Rono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mbuvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiprotich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiprotich krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kemai verovert de bal door een tackle van achteren. Kemai met een sublieme pass. Abol rent richting de bal. Theuri is nu in balbezit. Theuri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Theuri probeert de bal aan de voet te houden. Subano is nu in balbezit. Subano passt de bal in één keer door. Daar is Odinga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jupiter wings fc 37%, Rude Tigers 63%.
jupiter wings fc - Rude Tigers 0:2