Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Tigers jupiter wings fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.7 gemiddelde waardering 15
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Kimutai probeert de bal aan de voet te houden. Bira is nu in balbezit. Kimutai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bira is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Odinga kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ngugi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muzorewa met de inworp. Mitei is nu in balbezit. Mitei schiet op doel. Paal! Gichonga controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gichonga geeft de bal voor. Inworp. Mambo-Mumba met een snelle inworp. Mitei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Odinga is nu in balbezit. Birgen verovert de bal door een tackle van achteren. Birgen met een sublieme pass. Abol rent richting de bal. Abol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mbuvi geeft een lange en hoge pass. Bira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimutai verovert de bal door een tackle van achteren. Odinga is nu in balbezit. Odinga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Birgen met een sublieme pass. Abol is nu in balbezit. Sang rent richting de bal. Mitei rent richting de bal. Mitei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sang passt de bal met de wreef. Bira rent richting de bal. Chudasama tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chudasama krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Tigers 40%, jupiter wings fc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rude Tigers - jupiter wings fc 0:0

56e minuut.
Klungelig pakt Mambo-Mumba de bal. Subano onderschept slim de pass. Mitei maakt een afschuwelijke overtreding. Mitei krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Baraza geeft een lange en hoge pass. Birgen kopt de bal weg. Mitei is nu in balbezit. Abol is nu in balbezit. Abol haalt uit met een fantastische trap. Ngugi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Tigers - jupiter wings fc 1:0

67e minuut.
Sang is nu in balbezit. Mitei onderschept slim de pass. Mitei speelt de bal door. Birgen rent richting de bal. Birgen geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Tigers 42%, jupiter wings fc 58%.
Rude Tigers - jupiter wings fc 1:0