Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jupiter wings fc Bivan FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.7 gemiddelde waardering 18
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Matuma passt de bal met de wreef. Osewe geeft een hoge lob. Rono rent richting de bal. Omondi rent richting de bal. Omondi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Odhiambo met een sublieme pass. Baraza speelt de bal door. Daar is Wairimu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omondi onderschept slim de pass. Omondi draait met de bal, schiet en ... Ngugi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Odinga met de inworp. Gachukia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachukia passt de bal met de wreef. Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omondi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Odinga rent richting de bal. Odinga geeft de bal voor. Wairimu is nu in balbezit. Gachukia onderschept slim de pass. Gachukia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Subano kopt de bal weg. Kibaki geeft de bal voor. Wairimu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omondi is nu in balbezit. Omondi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Bira de bal onder controle te krijgen. Odinga kopt de bal weg. Osewe rent richting de bal. Bira onderschept slim de pass. Bira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jupiter wings fc 70%, Bivan FC 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jupiter wings fc - Bivan FC 0:0

56e minuut.
Wairimu geeft de bal voor. Inworp. Matuma met een snelle inworp. Gachukia rent richting de bal. Gachukia geeft de bal voor. Ngugi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Daar is Ngugi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Odinga rent richting de bal. Odinga probeert naar een medespeler te passen. Omondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Omondi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Odinga bereikt de bal nog maar net als eerste. Odinga probeert naar een medespeler te passen. Bira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bira haalt uit met een fantastische trap. Gachu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jupiter wings fc - Bivan FC 1:0

80e minuut.
Subano heeft problemen om de bal te vangen. Gachukia rent richting de bal. Gachukia passt de bal met de wreef. Omondi rent richting de bal. Omondi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Suji geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mbuvi met een snelle inworp. Odinga is nu in balbezit. Odinga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jupiter wings fc 58%, Bivan FC 42%.
jupiter wings fc - Bivan FC 1:0