Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rude Tigers FC Nairobi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Okoth met een sublieme pass. Okayu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kimutai rent richting de bal. Okayu onderschept slim de pass. Okayu draait met de bal, schiet en ... Chudasama verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kirwa neemt de hoekschop. Daar is Okoth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoth speelt de bal door. Okayu is nu in balbezit. Okayu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Tigers - FC Nairobi 0:1

10e minuut.
Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama geeft een hoge lob. Abol bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuri rent richting de bal. Theuri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rude Tigers - FC Nairobi 1:1

19e minuut.
Birgen heeft problemen om de bal te vangen. Birgen geeft de bal voor. Nyariki rent richting de bal. Theuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rude Tigers - FC Nairobi 2:1

36e minuut.
Okoth speelt de bal door. Okayu rent richting de bal. Chepchumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepchumba haalt uit met een fantastische trap. Okayu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ndugo onderschept slim de pass. Ndugo geeft de bal voor. Daar is Kibet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okayu is nu in balbezit. Okayu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Tigers 58%, FC Nairobi 42%.
Rude Tigers - FC Nairobi 2:1

62e minuut.
Kimutai is nu in balbezit. Kimutai geeft een hoge lob. Okayu is nu in balbezit. Okayu schiet op doel. Chudasama probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Muzorewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzorewa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wandaba de bal. Abol rent richting de bal. Abol schiet op doel. Cheruiyot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rude Tigers 50%, FC Nairobi 50%.
Rude Tigers - FC Nairobi 2:1