Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nairobi Rude Tigers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Chepchumba verovert de bal door een tackle van achteren. Okayu rent richting de bal. Okayu draait met de bal, schiet en ... Kimutai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chudasama werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

40e minuut.
Theuri rent richting de bal. Theuri geeft een lange en hoge pass. Daar is Ndugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Muzorewa neemt de hoekschop. Cheruiyot bokst de bal weg. Abol probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nairobi - Rude Tigers 0:1

40e minuut.
Okayu met een sublieme pass. Daar is Chepchumba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abol rent richting de bal. Abol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ndugo geeft een hoge lob. Rutu kopt de bal weg. Okayu is nu in balbezit. Okayu draait met de bal, schiet en ... Chudasama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nairobi - Rude Tigers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nairobi 50%, Rude Tigers 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nairobi - Rude Tigers 1:1

58e minuut.
Kemai rent richting de bal. Kemai geeft een lange en hoge pass. Abol rent richting de bal. Theuri rent richting de bal. Theuri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chepchumba heeft problemen om de bal te vangen. Chepchumba met een sublieme pass. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu verovert de bal door een tackle van achteren. Okayu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Theuri heeft problemen om de bal te vangen. Ndugo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Theuri. Theuri krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Rutu heeft problemen om de bal te vangen. Okayu is nu in balbezit. Okayu schiet op doel. Kemai probeert de bal aan de voet te houden. Chudasama werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nairobi - Rude Tigers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nairobi 45%, Rude Tigers 55%.
FC Nairobi - Rude Tigers 2:1