Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancient Crows Horrible Hamsters
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.1 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Matilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba verovert de bal door een tackle van achteren. Wandaba passt de bal met de wreef. Mbuvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbuvi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Matilu speelt de bal door. Subano heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tanui. Tanui krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Matilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori verovert de bal door een tackle van achteren. Koimbori passt de bal in één keer door. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba draait met de bal, schiet en ... Ivuti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kanda de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancient Crows 68%, Horrible Hamsters 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ancient Crows - Horrible Hamsters 0:0

55e minuut.
Matilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba met een sublieme pass. Mbuvi is nu in balbezit. Mbuvi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gachu controleert de bal met de borst. Koimbori bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori met een sublieme pass. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Tanui kopt de bal weg. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Crows - Horrible Hamsters 1:0

67e minuut.
Langat rent richting de bal. Langat geeft een hoge lob. Gachu met een sublieme pass. Chudasama is nu in balbezit. Chudasama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Koimbori de bal. Gachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachu passt de bal in één keer door. Chudasama is nu in balbezit. Chudasama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancient Crows 54%, Horrible Hamsters 46%.
Ancient Crows - Horrible Hamsters 1:0