Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Hamsters Ancient Crows
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Sang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sang speelt de bal door. Gachu rent richting de bal. Chudasama rent richting de bal. Chudasama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bira is nu in balbezit. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba probeert naar een medespeler te passen. Kirui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirui schiet op doel. Ivuti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Gachu verovert de bal door een tackle van achteren. Okoth geeft de bal voor. Matilu kopt de bal weg. Chudasama is nu in balbezit. Chudasama haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Matilu probeert naar een medespeler te passen. Subano is nu in balbezit. Subano speelt de bal door. Kirui rent richting de bal. Kirui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Gachu verovert de bal door een tackle van achteren. Kola probeert naar een medespeler te passen. Koimbori geeft de bal voor. Kirui is nu in balbezit. Kirui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Tanui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subano bereikt de bal nog maar net als eerste. Subano probeert naar een medespeler te passen. Kirui rent richting de bal. Kirui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ukiru geeft een hoge lob. Inworp. Bira met een snelle inworp. Gachu is nu in balbezit. Gachu geeft de bal voor. Gitonga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Hamsters 54%, Ancient Crows 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horrible Hamsters - Ancient Crows 0:0

50e minuut.
Koimbori geeft een hoge lob. Tanui kopt de bal weg. Klungelig pakt Matilu de bal. Wandaba onderschept slim de pass. Wandaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sang verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Gichure met een snelle inworp. Wandaba is nu in balbezit. Wandaba geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gachu is nu in balbezit. Gachu geeft een lange en hoge pass. Matilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matilu geeft een hoge lob. Dulecha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Hamsters 36%, Ancient Crows 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Horrible Hamsters - Ancient Crows 0:0