Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piranha FC AC Dogs
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Saitoti kopt de bal weg. Mururi is nu in balbezit. Mururi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Asiedu de bal. Asiedu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kimani werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Akida de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piranha FC - AC Dogs 0:1

18e minuut.
Klungelig pakt Wekessa de bal. Wekessa geeft een hoge lob. Kola kopt de bal weg. Mugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mururi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muliro. Mururi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mururi kan niet meer verder spelen. Mururi komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Kwach speelt de bal door. Klungelig pakt Modi de bal. Asiedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu passt de bal zonder na te denken. Modi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piranha FC - AC Dogs 0:2

40e minuut.
Rono is nu in balbezit. Omoro onderschept slim de pass. Omoro speelt de bal door. Mugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piranha FC 56%, AC Dogs 44%.
Piranha FC - AC Dogs 0:2

57e minuut.
Bayo is nu in balbezit. Cheruiyot rent richting de bal. Cheruiyot passt de bal met de wreef. Mugo rent richting de bal. Mugo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Babla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kimani trapt de bal weg. Saitoti kopt de bal weg. Asiedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Piranha FC - AC Dogs 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piranha FC 57%, AC Dogs 43%.
Piranha FC - AC Dogs 0:3