Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dogs Piranha FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Bayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheruiyot onderschept slim de pass. Bayo rent richting de bal. Cheruiyot verovert de bal door een tackle van achteren. Cheruiyot geeft een lange en hoge pass. Babla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Mbuvi kopt de bal weg. Daar is Gupta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gupta speelt de bal door. Modi rent richting de bal. Modi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dogs - Piranha FC 1:0

15e minuut.
Babla trapt de bal weg van het doel. Mbuvi kopt de bal weg. Daar is Mugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omoro is nu in balbezit. Omoro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Dogs - Piranha FC 1:1

18e minuut.
Saitoti passt de bal met de wreef. Gupta speelt de bal door. Muliro is nu in balbezit. Asiedu verovert de bal door een tackle van achteren. Asiedu haalt uit met een fantastische trap. Kimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Wamuyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamuyu passt de bal met de wreef. Daar is Asiedu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modi is nu in balbezit. Modi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dogs - Piranha FC 2:1

35e minuut.
Saitoti is nu in balbezit. Omoro onderschept slim de pass. Omoro passt de bal met de wreef. Mugo is nu in balbezit. Mugo haalt uit met een fantastische trap. Babla bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cheruiyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayo verovert de bal door een tackle van achteren. Bayo met een sublieme pass. Asiedu is nu in balbezit. Asiedu met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dogs 46%, Piranha FC 54%.
AC Dogs - Piranha FC 2:1

53e minuut.
Mbuvi probeert naar een medespeler te passen. Kwach rent richting de bal. Akida legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kwach roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kwach kan niet meer verder spelen. Mururi komt het veld opgelopen. Asiedu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kola rent richting de bal. Kola geeft een lange en hoge pass. Daar is Wekessa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mugo verovert de bal door een tackle van achteren. Mugo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Omoro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chipende komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bayo onderschept slim de pass. Bayo geeft een lange en hoge pass. Daar is Akida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi haalt uit met een fantastische trap. Kimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Wekessa geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiptoo met een snelle inworp. Chipende bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipende haalt uit met een fantastische trap. Babla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dogs 41%, Piranha FC 59%.
AC Dogs - Piranha FC 2:1