Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Viazi SC Kabichi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Cheromei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kemai geeft de bal voor. Klungelig pakt Shikubu de bal. Otieno is nu in balbezit. Otieno haalt uit met een fantastische trap. Lihalakha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Viazi - SC Kabichi 1:0

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lihalakha trapt de bal weg. Nyabaro kopt de bal weg. Kemai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Mugo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kamzee roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kamzee kan niet meer verder spelen. Kemboi komt het veld opgelopen. Kemboi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cherono springt en kopt de bal. Mitei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Okayu is nu in balbezit. Nyabaro onderschept slim de pass. Nyabaro probeert naar een medespeler te passen. Chepkwony is nu in balbezit. Chepkwony passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Matuma geeft de bal voor. Inworp. Akida met een snelle inworp. Okayu rent richting de bal. Okayu geeft een lange en hoge pass. Mitei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Kemboi is nu in balbezit. Kemai is nu in balbezit. Kemai probeert naar een medespeler te passen. Otieno is nu in balbezit. Otieno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mariuki kopt de bal weg. Kemai bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe begaat een overtreding. Osewe krijgt een gele kaart. Kemai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mariuki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Otieno bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Viazi 58%, SC Kabichi 42%.
Fiery Viazi - SC Kabichi 1:0

47e minuut.
Okayu verovert de bal door een tackle van achteren. Okayu passt de bal met de wreef. Onyancha rent richting de bal. Cherono onderschept slim de pass. Cherono schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Lusalah rent richting de bal. Okayu onderschept slim de pass. Okayu speelt de bal door. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cherono schiet op doel. Na een snelle pass probeert Matuma de bal onder controle te krijgen. Cherono is nu in balbezit. Cherono schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Viazi 61%, SC Kabichi 39%.
Fiery Viazi - SC Kabichi 1:0