Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
harambee stars Horrible Hamsters
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Koimbori geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kamau met de inworp. Tanui rent richting de bal. Tanui geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Koimbori verovert de bal door een tackle van achteren. Koskei verovert de bal door een tackle van achteren. Kola bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanui onderschept slim de pass. Tanui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kola is nu in balbezit. Kola geeft een hoge lob. Ndugo kopt de bal weg. Kamau is nu in balbezit. Kamau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Subano geeft de bal voor. Letipilia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirui onderschept slim de pass. Kirui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
harambee stars - Horrible Hamsters 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harambee stars 25%, Horrible Hamsters 75%.
harambee stars - Horrible Hamsters 0:1

60e minuut.
Daar is Ukiru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koech rent richting de bal. Koech speelt de bal door. Tanui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanui haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Koimbori rent richting de bal. Tanui onderschept slim de pass. Tanui speelt de bal door. Ivuti geeft een hoge lob. Dulecha heeft problemen om de bal te vangen. Gitonga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Letipilia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Subano met de inworp. Wandaba rent richting de bal. Wandaba geeft een hoge lob. Kenyatta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Maiyani geeft een lange en hoge pass. Okoth kopt de bal weg. Wandaba probeert naar een medespeler te passen. Kirui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirui schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba passt de bal zonder na te denken. Kirui rent richting de bal. Kirui haalt uit met een fantastische trap. Boit probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wandaba is nu in balbezit. Ndugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandaba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ivuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivuti speelt de bal door. Maiyani rent richting de bal. Kirui onderschept slim de pass. Kirui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
harambee stars - Horrible Hamsters 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: harambee stars 49%, Horrible Hamsters 51%.
harambee stars - Horrible Hamsters 0:2