Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancient Crows Argonauts
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gachu rent richting de bal. Gichonga bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama rent richting de bal. Gachu is nu in balbezit. Gachu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ndugo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Gachu probeert naar een medespeler te passen. Tanui rent richting de bal. Tanui probeert naar een medespeler te passen. Gachu rent richting de bal. Gachu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kamzee probeert naar een medespeler te passen. Matilu probeert de bal aan de voet te houden. Okoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoth draait met de bal, schiet en ... Kanda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Gichonga rent richting de bal. Matilu onderschept slim de pass. Matilu passt de bal zonder na te denken. Chudasama heeft problemen om de bal te vangen. Chudasama haalt uit met een fantastische trap. Ndugo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gachu passt de bal in één keer door. Chudasama rent richting de bal. Omondi verovert de bal door een tackle van achteren. Omondi passt de bal in één keer door. Okoth bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mariuki zal de hoekschop nemen. Okoth is nu in balbezit. Okoth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancient Crows 52%, Argonauts 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ancient Crows - Argonauts 0:0

50e minuut.
Kanda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gichonga met de inworp. Mariuki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariuki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama passt de bal zonder na te denken. Gachu is nu in balbezit. Gachu geeft de bal voor. Ngotho probeert de bal met de borst te controleren. Ndugo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Langat trapt de bal weg van het doel. Gachu kopt de bal weg. Okoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Omondi passt de bal met de wreef. Kamzee heeft problemen om de bal te vangen. Kamzee probeert naar een medespeler te passen. Okoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancient Crows - Argonauts 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancient Crows 62%, Argonauts 38%.
Ancient Crows - Argonauts 0:1