Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Kabichi AC Dogs
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 14.3
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Osewe rent richting de bal. Asiedu onderschept slim de pass. Asiedu passt de bal met de wreef. Modi is nu in balbezit. Modi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Babla trapt de bal weg van het doel. Kemboi kopt de bal weg. Klungelig pakt Baraza de bal. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono haalt uit met een fantastische trap. Babla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Asiedu is nu in balbezit. Barngetuny rent richting de bal. Asiedu onderschept slim de pass. Asiedu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Shikubu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Kabichi - AC Dogs 0:1

39e minuut.
Ochiang speelt de bal door. Okayu rent richting de bal. Okayu met een sublieme pass. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wairimu kopt de bal weg. Daar is Akida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akida geeft een lange en hoge pass. Cherono krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Wekessa de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Kabichi 45%, AC Dogs 55%.
SC Kabichi - AC Dogs 0:1

51e minuut.
Ochiang is nu in balbezit. Ochiang geeft een lange en hoge pass. Baraza rent richting de bal. Okayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Okayu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Barngetuny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ochiang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochiang geeft een hoge lob. Cherono bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherono draait met de bal, schiet en ... Babla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bayo geeft de bal voor. Saitoti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Okayu. Okayu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Kabichi 51%, AC Dogs 49%.
SC Kabichi - AC Dogs 0:1