Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Dogs SC Kabichi
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Wairimu is nu in balbezit. Cherono is nu in balbezit. Wairimu begaat een overtreding. Wairimu krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Daar is Asiedu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asiedu geeft een hoge lob. Daar is Kwach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwach schiet op doel. Lihalakha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dogs - SC Kabichi 1:0

11e minuut.
Asiedu verovert de bal door een tackle van achteren. Okayu onderschept slim de pass. Okayu speelt de bal door. Cherono rent richting de bal. Cherono haalt uit met een fantastische trap. Paal! Wekessa controleert de bal met de borst. Babla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Dunde geeft een hoge lob. Ochiang is nu in balbezit. Rono maakt een afschuwelijke overtreding. Rono krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kwach geeft een lange en hoge pass. Kamzee probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saitoti rent richting de bal. Saitoti geeft de bal voor. Klungelig pakt Shikubu de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamzee geeft een hoge lob. Gupta kopt de bal weg. Kwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwach haalt uit met een fantastische trap. Lihalakha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Gupta rent richting de bal. Gupta probeert naar een medespeler te passen. Asiedu speelt de bal door. Daar is Modi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dogs 50%, SC Kabichi 50%.
AC Dogs - SC Kabichi 1:0

48e minuut.
Saitoti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saitoti geeft een lange en hoge pass. Modi kopt de bal weg. Asiedu rent richting de bal. Asiedu haalt uit met een fantastische trap. Lihalakha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Gupta probeert naar een medespeler te passen. Asiedu rent richting de bal. Modi is nu in balbezit. Asiedu is nu in balbezit. Asiedu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Dogs - SC Kabichi 2:0

64e minuut.
Saitoti passt de bal zonder na te denken. Omoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mururi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Dogs 40%, SC Kabichi 60%.
AC Dogs - SC Kabichi 2:0