Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fiery Viazi AC Dogs
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mariuki rent richting de bal. Modi verovert de bal door een tackle van achteren. Modi passt de bal in één keer door. Asiedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kwach passt de bal met de wreef. Asiedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu passt de bal met de wreef. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi draait met de bal, schiet en ... Mitei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Asiedu is nu in balbezit. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu rent richting de bal. Modi rent richting de bal. Modi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mitei trapt de bal weg. Gupta kopt de bal weg. Daar is Akida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asiedu onderschept slim de pass. Asiedu haalt uit met een fantastische trap. Mitei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Akida is nu in balbezit. Akida probeert naar een medespeler te passen. Otieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Otieno draait met de bal, schiet en ... Wekessa heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bayo rent richting de bal. Bayo geeft een hoge lob. Asiedu kopt de bal weg. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mururi neemt de hoekschop. Kwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwach schiet op doel. Mitei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Viazi - AC Dogs 0:1

23e minuut.
Kemai rent richting de bal. Asiedu onderschept slim de pass. Asiedu met een sublieme pass. Modi is nu in balbezit. Modi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Modi onderschept slim de pass. Modi probeert naar een medespeler te passen. Asiedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Asiedu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Akida de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Viazi - AC Dogs 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Viazi 60%, AC Dogs 40%.
Fiery Viazi - AC Dogs 0:2

46e minuut.
Kemai met een sublieme pass. Cheromei is nu in balbezit. Cheromei probeert naar een medespeler te passen. Otieno is nu in balbezit. Otieno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fiery Viazi - AC Dogs 1:2

51e minuut.
Nyabaro geeft een lange en hoge pass. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mururi probeert naar een medespeler te passen. Asiedu is nu in balbezit. Asiedu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gupta passt de bal met de wreef. Daar is Modi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asiedu is nu in balbezit. Modi bereikt de bal nog maar net als eerste. Modi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Lusalah passt de bal met de wreef. Mururi rent richting de bal. Cheromei maakt een afschuwelijke overtreding. Cheromei krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Nyabaro speelt de bal door. Otieno rent richting de bal. Otieno passt de bal in één keer door. Kemai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mururi met een sublieme pass. Otieno bereikt de bal nog maar net als eerste. Otieno met een sublieme pass. Kemai rent richting de bal. Kemai haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Babla werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Wekessa heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fiery Viazi 66%, AC Dogs 34%.
Fiery Viazi - AC Dogs 1:2